Publishing School w Krakowie

Polityka prywatności

 


Ochrona danych osobowych

Administratorem danych osobowych jest Policealna Szkoła Poligraficzna Multimedialna i Projektowania Reklam "Publishing School" z siedzibą w Krakowie przy ul. Kosynierów 15B, działająca zgodnie z przepisami rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO) obowiązującego od 25 maja 2018 roku, ustawy o ochronie danych osobowych z 29 sierpnia 1997 roku oraz ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z 18 lipca 2002 roku.

Za zgodą użytkowników przechowujemy:
  • imiona oraz adresy mailowe subskrybentów newslettera
  • imiona, nazwiska, adresy mailowe oraz numery telefonów osób zgłaszających się na kursy
Dane osobowe podlegają ochronie i nie są przekazywane osobom trzecim, z wyłączeniem organów, którym z mocy prawa jesteśmy zobowiązani te dane przekazać.
 
Subskrybenci newslettera oraz osoby zgłaszające się na kurs mają prawo do:
  • wglądu do przekazanych szkole danych osobowych
  • uzyskania informacji o tym, do czego służą te dane i jak długo będą przechowywane
  • żądania usunięcia danych poprzez zgłoszenie mailowe lub za pomocą kliknięcia w opcję wypisania się z newslettera, która znajduje się na dole każdego newslettera
Pojęcie przetwarzanie danych osobowych oznacza: zbieranie, przechowywanie, opracowywanie, usuwanie oraz zgodne z prawem, a w szczególności z RODO udostępnianie.

Newsletter Publishing School

Zapisanie się do newslettera jest bezpłatne. Wymaga od użytkownika podania tylko swojego imienia oraz adresu mailowego. Zgromadzone adresy mailowe będą wykorzystywane w celu przesyłania treści reklamowo-informacyjnych, ale związanych jedynie z obszarem działalności szkoły, np. informacje o kursach, szkoleniach, rocznych kierunkach, ofertach pracy, wydarzeniach branżowych, newsach branżowych publikowanych na szkolnym blogu, ciekawostkach z obszaru grafiki i mediów. Zgłoszone dane subskrybentów nie będą przekazywane osobom trzecim.   



Czy wiesz, że:

“Do grafiki 3D wykorzystuje się wiele aplikacji. Każdy z programów ma swoich fanów i zaciekłych przeciwników.
Na topie są obecnie trzej profesjonalni giganci, którzy różnią się zarówno filozofią jak i interfce. Są to: 3ds Max, Maya, Cinema 4D. Przy ich pomocy stworzono współczesne kino, clipy, efekty specjalne i poważne wizualizacje.
Drugą ligę otwiera Blender. Jest co prawda gratisowy lecz jego popularność hamuje nieco dość skomplikowany interface. ”
Topowe aplikacje grafiki 3D, Jakub Bil – wykładowca Publishing School

Publishing School w liczbach

20 lat istnienia szkoły
średnio 300 godz. ćw. komp. na każdym kierunku
ponad 1300 fanów na facebook'u
ponad 1000 zadowolonych absolwentów
2280 wypitych kaw rocznie
2040 subskrybentów szkolnego newslettera
880 osób przeszkolonych na kursach specjalistycznych

Zobacz kierunek

Grafika 3D

Wizualizacje i animacje 3D opanowały świat gier, filmów, architektury, sztuki, internetu. Grafik 3D uczestniczy w kreowaniu rzeczywistości. – Czy to nie Twoje fascynacje?